Over ons

Software ontwikkelen is teamwerk!


Een heldere manier van werken

Onze werkwijze helpt ons om uw probleem zo goed mogelijk het hoofd te bieden. Wij zijn altijd eerlijk en denken gedurende het hele proces actief met u mee. Op die manier helpen we om met u de juiste oplossing te vinden voor uw probleem. Onze passie is om goed werkende, nuttige en efficiënte applicaties op te leveren waar uw bedrijf mee vooruit gaat. Dit doen we op een heldere manier, na een uitgebreid gesprek over de oplossing die u nodig heeft maken we een offerte waarin alle werkzaamheden zijn uitgewerkt. Hierbij werken we of op fixed-price principe of op een agile/scrum manier, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Zo weet u precies wat u gaat krijgen en wat de financiele consequenties daarvan zijn. Met onze Scrum werkwijze ontwikkelen we de applicatie in sprints van 2 tot 4 weken. We nemen u dan mee in het hele ontwikkeltraject en u kunt op elk moment de koers veranderen.

Over ons

Onze visie: Een wereld waar data-science en generieke kunstmatige intelligentie onze dagelijkse werkzaamheden ondersteunen en overnemen waardoor iedereen kan blijven innoveren en zich bezig kan houden met de zaken die er daadwerkelijk toe doen.

Onze missie: Het verbeteren en optimaliseren van processen met behulp van maatwerk software en state-of-the-art technieken.

Onze passie: Het ontwikkelen van solide applicaties van hoge kwaliteit met de technologieën van morgen.


Emerald-IT

Emerald-IT staat voor kwalitatieve solide oplossingen die waarde toevoegen aan uw bedrijf. Met een transparante manier van werken en communiceren zorgen we ervoor dat we u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wij zijn begonnen in 2012 onder de naam Van Stein & Groentjes, in 2021 hebben we daar het merk Emerald-IT aan toegevoegd omdat deze naam beter past bij de dienstverlening en ons groeiende team. Het groen uit Groentjes en de steen van Van Stein geven samen een groene steen, een smaragd. Een smaragd is een heldere groene steen, die staat voor kwaliteit en waarde.

Ons team

Maak kennis met onze ervaren programmeurs.

Tom Groenjtes

Tom Groentjes
Co-Founder

Niki van Stein

Dr. Niki van Stein
Co-Founder

Leon

Leon Weiss
Backend Developer

Jens

Yiannis (Jens) Ioannidis
Software Developer

Steven

Steven Kouwenhoven
Junior Software Developer

Alavi

Alavi van Oosterhout
Software Developer

Menno

Menno Gijsman
Data scientist / Software Developer

Joep

Joep de Wolf
Junior Software Developer

Tyrel

Tyrel van Swieten
Junior Software Developer

Thijs

Thijs van der Stok
Intern Software Developer

Keo

Keo de Jong
Intern Software Developer


Wij leiden vakmensen op.

Sinds 2014 is Emerald-IT een officieel erkend leerwerkbedrijf. Wij leiden studenten op van het MBO bij de opleiding Softwareontwikkeling. Dit doen we iedere stageperiode met een aantal studenten. Deze studenten bepalen aan het begin van de stage zelf wat zij willen leren en daarna richten we een project in waar de student deze kennis mee kan verkrijgen. De doelen die gesteld worden door de stagiaires variëren van het leren van een nieuwe programmeertaal tot het bouwen van een app en het leren om meer gestructureerd te werken. Tijdens de stage zijn er meerdere momenten waarop we evalueren of de doelen nog actueel zijn, en afhankelijk van de uitkomsten van deze evaluatie stellen we de doelen bij.Wij motiveren de studenten om hun doelen ambitieus op te stellen, en garanderen de student dat ze begeleid worden in het behalen van die doelen. Dit is ook de reden dat we een gelimiteerd aantal stageplekken hebben.

Wij zijn erg trots op het feit dat veel van onze stagiaires na de eerste periode ook graag de tweede periode bij ons stage willen lopen, en wij zijn vereerd dat onze stagiaires het volgende over ons zeggen.