Wij bouwen uw IT oplossing!

Neem contact met ons op.

Maatwerk oplossingen

Met ons team van gedreven programmeurs ontwikkelen wij maatwerk software-oplossingen die perfect op uw bedrijfsprocessen aansluiten. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en integreren van maatwerk applicaties voor allerlei data intensieve processen.

Lees meer..

Cloud integraties en advies

Naast maatwerk applicaties, websites en mobiele applicaties kunnen wij u ook helpen met het configureren en uitrollen van bestaande Cloud oplossingen voor uw onderneming. Voor veel van deze Cloud oplossingen helpt een stukje maatwerk software om deze integratie beter in uw processen op te nemen.

Lees meer..

Data analyse en machine learning

Wilt u weten wat data voor uw bedrijf kan betekenen? Met behulp van data science technieken zoals machine-learning, data mining en deep learning kunnen we u helpen met het oplossen van complexe data gerelateerde problemen. Wij gaan graag met u om de tafel zitten om te bespreken hoe we uw probleem het beste kunnen aanpakken.

Lees meer..

Deze bedrijven gingen u voor

CHDR
University Leiden
BaseGene
Gemeente Leiden
Awareways
Leitz
Panorama Laboratories
Ricoh
VNG
KS verlichting
Whispp
Future Lab

#

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bent u op zoek naar een maatwerk web of software oplossing, een integratie met bestaande software, of heeft u hulp nodig met het uitzoeken en uitvoeren van de mogelijkheden op het gebied van machine learning en data mining? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, dan gaan we graag met u in gesprek.

Neem contact met ons op.

Ons portfolio

Basegene Orderportaal

Optimalisatie van afvalophaal

Stagemanagement applicatie

Scriptie beoordelings tool


Automatisering en optimalisatie van processen.


Bij Emerald-IT ontwikkelen we software oplossingen waarmee uw interne processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Hiermee kunt u veel tijd besparen, communicatie verbeteren en u volledig focussen op uw core-business. Wij doen dit met bewezen technologieën en volgens de laatste ontwikkelingen in de IT.


Lees meer over onze services..

Onze partners

University Leiden
LIACS
Area071
Szienz
PLNT