Onze diensten

Maatwerk software, data science en hosting.

Neem contact met ons op.


De voordelen van maatwerk (web) applicaties.

Het grote voordeel van maatwerk ligt hem in het feit dat de oplossing die we voor u maken specifiek is toegespitst op uw situatie en uw vraag. Dit maakt het mogelijk om bestaande databronnen en processen beter op elkaar aan te sluiten. Verschillende processtappen kunnen worden geautomatiseerd waarmee tijd bespaart wordt, maar ook de kwaliteit verhoogd kan worden. Met maatwerk applicaties kunnen wij uw bedrijf een stap verder brengen. Wij maken daarbij gebruik van bewezen technologieën en innovaties binnen de IT. Bent u benieuwd of wij wat voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een kennismakings gesprek.

CMS </>

Op zoek naar een maatwerk (web) applicatie?


We ontwikkelen maatwerk (web) applicaties met bewezen technologiën. Onze applicaties zijn standaard geoptimaliseerd voor telefoons, tablets en desktops en worden zo gemaakt dat ze makkelijk door zoek machines gevonden kunnen worden. Naast het ontwikkelen van websites leveren we ook de hosting en kunnen wij de website onderhouden. Dit noemen we ons ontzorgings pakket! Hiermee kunt u zich focussen op wat u het beste kan.

Wanneer u een maatwerk applicatie door ons laat ontwikkelen denken wij vanaf het begin af actief met u mee en begeleiden we het hele traject van ontwerp, via ontwikkeling naar implementatie en integratie in uw systemen en processen. Heeft u interesse in wat wij voor u kunnen betekenen?

Maak vrijblijvend een afspraak.

android-icon apple-icon

Wilt u een Android of iOS app?


Met mobiele applicaties (apps) heeft u het voordeel dat veel sensoren gebruikt kunnen worden die al reeds in elke smartphone aanwezig zijn, zoals GPS bepaling, Wifi en het maken van fotos. Deze sensoren maken het mogelijk om context-gevoelige informatie en features aan te bieden en dit kan leiden tot een rijkere gebruikerservaring. Wij zijn bedreven in het ontwikkelen van Android en iOS applicaties voor smartphones en tablets.

Bekijk onze apps

Data mining, machine learning en analyse.


Bij Emerald-IT zijn we continu bezig met de laatste ontwikkelingen. Met onze academische partners zoals het Leiden Institute of Advanced Computer Science (LIACS), hebben we de kennis in huis om u te helpen met complexe data gerelateerde vraagstukken. Wij kunnen u helpen met advies, analyses en maatwerk, door gebruik te maken van de nieuwste technieken om uw data om te zetten in waardevolle informatie. Denk hierbij aan het doen van voorspellingen en het doorvoeren van optimalisaties.

Advies en hulp binnen uw team

Heeft u hulp nodig met het uitzoeken, analyseren of implementeren van uw IT vraagstuk? Heeft u tijdelijk een ervaren programmeur of tester nodig in uw eigen team? Of zou u graag een keer over de mogelijkheden voor uw bedrijf willen brainstormen?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op .

Neem contact met ons op.

picture of a lock surrounded by a shield